Halloween Verschieting 2023: Een Griezelige Stormachtige Avond


Op een stormachtige avond, waarin de wind huilde en de regen neerstroomde als een zondvloed, verzamelde de boogschietgemeenschap van Oude Doelen Roosendaal zich voor een evenement dat net zo angstaanjagend was als het weer zelf: de Halloween Verschieting van 2023. Storm Ciaran raasde over het land, maar dat weerhield ons er niet van om samen te komen voor een onvergetelijke avond vol griezelig plezier.

Ondanks de bulderende storm stonden we vastberaden tegenover een reeks doelwitten die rechtstreeks uit een nachtmerrie leken te komen. Geen gewone doelwitten hier; deze waren getransformeerd tot spoken, pompoenen en andere enge wezens. Het weer maakte het schieten zeker uitdagender, maar onze boogschutters lieten zich niet afschrikken.

Maar wat de Halloween Verschieting echt bijzonder maakte, was de overvloed aan creatieve kostuums die ons deden vergeten dat we door een storm waren omringd. Boogschutters hadden zich omgetoverd tot heksen, vampieren, en zelfs klassieke horrorfilmiconen. Maar er kon er maar één de winnaar zijn.

En de Winnaar Is… Dax!

De avond bewees dat boogschieten niet alleen om precisie en concentratie draait, maar ook om plezier en creativiteit. Het is een herinnering dat we, zelfs in de meest serieuze sporten, een beetje speelsheid kunnen vinden.

Een welgemeende felicitatie aan Dax voor zijn kostuumoverwinning, en een oprechte dank aan alle boogschutters die deze avond tot een onvergetelijke gebeurtenis hebben gemaakt. Tot volgend jaar!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *