Herhaling van IVA-Certificaat


Het is verstandig om jaarlijks je IVA-Certificering bij te houden, vandaar deze herhaling van IVA-Certificaat en een korte toelichting wat het IVA-Certificaat inhoud.

  • Het is gratis om het certificaat te behalen
  • Het kost slechts een half uur van je tijd
  • De cursus is online te volgen: verantwoordalcoholverkopen.nl.

Dit certificaat is verplicht voor alle leden die bardiensten draaien tijdens clubevenementen, en we willen ervoor zorgen dat al onze leden op de hoogte zijn van deze vereiste.

Het behalen van het IVA-certificaat is snel en eenvoudig. Het kost slechts een half uur van je tijd en kan kosteloos worden afgerond via de volgende link: verantwoordalcoholverkopen.nl. Zorg ervoor dat je het certificaat op tijd behaalt, zodat je kunt blijven deelnemen aan bardiensten binnen onze vereniging.

Hoe helpt het IVA-certificaat?

  • Veiligheid: Het kennen van de juiste procedures voor het schenken van alcohol draagt bij aan het creëren van een veilige omgeving in bars, clubs, sportverenigingen, en andere locaties waar alcohol wordt geschonken.
  • Verantwoordelijkheid: Het IVA-certificaat leert je niet alleen hoe je alcoholische dranken moet schenken, maar ook hoe je met lastige situaties kunt omgaan, zoals overmatig alcoholgebruik en dronken klanten.
  • Wettelijke Naleving: Het bezitten van een IVA-certificaat zorgt ervoor dat je voldoet aan de wettelijke vereisten voor het schenken van alcohol.

Het kost slechts 30 minuten!

Je vraagt je misschien af: “Hoeveel tijd kost het behalen van mijn IVA-certificaat?” Het goede nieuws is dat het slechts 30 minuten van je tijd in beslag neemt. In deze korte tijd krijg je waardevolle inzichten die een groot verschil kunnen maken in onze gemeenschap.

Hoe kun je beginnen?

  1. Ga naar verantwoordalcoholverkopen.nl.
  2. Volg de eenvoudige stappen om je IVA-certificaat te behalen.

Deel je IVA-certificaat met ons!

Als je eenmaal je IVA-certificaat hebt behaald, zouden we graag willen dat je dit met ons deelt. Stuur een kopie van je certificaat naar oudedoelen1778@hotmail.com. Op deze manier laten we zien dat we als gemeenschap samenwerken om veiligheid en verantwoordelijkheid te bevorderen.

Conclusie

Het behalen van je IVA-certificaat is een kleine moeite met grote voordelen. Het draagt bij aan een veilige en verantwoorde omgeving voor iedereen. Dus waar wacht je nog op? Laten we samenwerken aan een betere gemeenschap door ons IVA-certificaat te behalen!

Neem vandaag nog de stap naar veiligheid en verantwoordelijkheid!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *