Een Vrolijke Paasverschieting: Een Terugblik op 28 Maart 2024


Afgelopen donderdag vierden we bij Oude Doelen Roosendaal Pasen op een heel speciale manier – met onze paasverschieting! Het was een geweldige dag vol plezier, competitie en natuurlijk, paasvreugde. Met bewegende doelen, heerlijke hapjes en een fantastische opkomst, was het een evenement om niet te vergeten.

Bewegende Doelen: Springende Paaseieren

Een van de hoogtepunten van de dag waren de bewegende doelen die we hadden opgezet. Deze keer waren het geen traditionele doelen, maar kleurrijke ballonnen die springende paaseieren voorstelden. Het was een uitdaging om deze bewegende doelen te raken, maar het zorgde zeker voor een extra dosis opwinding tijdens de wedstrijd.

Lekkere Paashapjes

Naast het boogschieten konden onze deelnemers ook genieten van heerlijke paashapjes. Van chocolade-eieren tot paasbrood, er was voor elk wat wils. De smakelijke traktaties zorgden voor de perfecte paassfeer en hielpen ons allemaal in de feeststemming te komen.

Leuke Cadeaus voor de Winnaars

Als beloning voor hun nauwkeurigheid en vastberadenheid ontvingen de winnaars van de paasverschieting leuke verse eitjes en prachtige paasboeketjes. Deze feestelijke prijzen voegden een extra vleugje vreugde toe aan de dag en werden met veel enthousiasme ontvangen door de gelukkige winnaars.

Geweldige Opkomst

Last but not least, willen we graag onze oprechte dank uitspreken aan alle deelnemers die aanwezig waren bij de paasverschieting. Met een geweldige opkomst van rond de 50 mensen was de sfeer levendig en energiek. Het was fantastisch om zoveel leden van onze gemeenschap samen te zien komen om Pasen te vieren en plezier te hebben.

Al met al was de paasverschieting van dit jaar een groot succes en een herinnering die we nog lang zullen koesteren. We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het maken van deze dag zo speciaal. We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Zie de galerij hieronder voor een impressie van de paasverschieting:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *