Nieuwe Clubshirts Oude Doelen Roosendaal


We zijn ontzettend blij om aan te kondigen dat onze nieuwe clubshirts voor het boogschieten eindelijk gearriveerd zijn! De prachtige shirts zijn ontworpen met het oog op comfort, stijl en prestaties, en we zijn trots om ze aan onze leden te presenteren.

Mooie Ontwerpen en Perfecte Pasvorm De nieuwe clubshirts zien er niet alleen geweldig uit, maar ze voelen ook fantastisch aan. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ademend zijn en zorgen voor optimale bewegingsvrijheid tijdens het schieten. De pasvorm is uitstekend, en we hebben al veel positieve feedback ontvangen van onze leden die de shirts hebben gepast en gedragen.

Speciale Dank aan Onze Sponsor Deze fantastische nieuwe shirts zouden niet mogelijk zijn geweest zonder de genereuze steun van onze sponsor, Those Vegan Cowboys. Hun bijdrage heeft ervoor gezorgd dat we deze hoogwaardige shirts konden laten maken en uitdelen aan onze leden. We willen Those Vegan Cowboys dan ook hartelijk bedanken voor hun continue steun en betrokkenheid bij onze vereniging.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *