Lid worden


Wil je graag boogschieten in Roosendaal, dan kun je bij ons terecht! Je bent altijd van harte welkom voor een kennismaking. Het makkelijkste is om eerst even contact op te nemen met onze trainer Jan Bosma, dit kan telefonisch op 0165 312901 of via de mail oudedoelen1778@hotmail.com.

Sinds onze oprichting kent onze vereniging een ballotage. Iemand die kennis wil maken met de sport en onze club komt gedurende drie maanden op de clubbijeenkomsten, en kan dan schieten met door ons beschikbaar gesteld materiaal. Op deze manier kan de persoon handboogsport en de leden leren kennen.

Alle aspirant-leden moeten zich (telefonisch) afmelden bij de trainer als ze een les niet kunnen bijwonen. Als een aspirant-lid aangeeft lid te willen worden dan wordt door de leden gestemd over toelating. Bij een positieve stemming wordt je officieel lid en vanaf die datum is ook contributie hoef je ook pas contributie te betalen.

Wil je meer weten over het ontstaan van onze vereniging kijk dan op de deze pagina.

Proef abonnement

Vereniging boog

Tijdens de proef periode kun je gebruik maken van de materialen van de verenging om te kunnen schieten zoals:

  • Boog & pijlen
  • Arm beschermer
  • Spankoord om de boog op te spannen
  • Vinger tab

Boog huren

Voor beginnende leden die nog geen eigen boog willen kopen is er de optie om een boog te huren, dit kan bij Cupido Archery. Hierdoor kun je wel met eigen spullen aan de slag zonder dat je een grotere investering moet maken. Zo kun je makkelijk beginnen met boogschieten in Roosendaal

Eigen boog kopen

Er zijn talrijke winkels te vinden waar je online of op locatie boogspullen kunt kopen, je kunt op de club altijd advies en ervaringen vragen van andere leden. Daarnaast zijn er ook fysieke winkels waar je naar toe kan voor advies.

Wanneer kun je trainen

Maandag19:00 – 21:00Begeleid trainen
Donderdag19:00 – 22:00Vrije training
Vrijdag19:00 – 20:30Jeugd training
Zondag10:00 – 12:00Vrije training
Openingstijden verenigingsgebouw van de Oude Doelen

Contributie

De kosten van de contributie zijn als volgt:

Leden tot en met 17 jaar€60,00
Leden 18 jaar en ouder€120,00
Leden 75 jaar en ouder en 40 jaar of langer lid van NHB€62,00
Contributie tarieven 2024

De contributie voor 18 jaar en ouder is als volgt opgebouwd:

  • Contributie Nederlandse Handboogbond €68,00
  • Contributie Oude Doelen €52,00.

De peildatum voor de leeftijd van de contributie is 1 januari van het jaar. Ben je op 1 januari nog geen 18 jaar, dan betaal je het juniorentarief.

Contributie wordt voldaan via bankoverschrijving naar de rekening van de vereniging. De jaarlijkse bondscontributies worden door de vereniging betaald. Voor wat betreft de contributie maken we u erop attent dat van dit bedrag een deel gaat naar de Nederlandse Handboog Bond ter dekking van o.a. de verzekering. Door betaling van uw contributie zorgt u ervoor dat u verzekerd bent tijdens trainingen en handboogevenementen. Als u uw lidmaatschap wilt beëindigen, dan dient u dit schriftelijk aan de secretaris kenbaar te maken. Er kan worden opgezegd per 1 januari. U bent dan contributie verschuldigd tot aan die datum.